Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΝΙΚΟΥ ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΥ

Γραφείο Νίκου Χρυσόγελου ευρωβουλευτή Οικολόγων Πράσινων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΝΙΚΟΥ ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΥ 
1 ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ / ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ
Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι
Δεν ξέρω αν θα είσαστε στην Αθήνα το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου. Πάντως αν είσαστε θα ήθελα να σας προσκαλέσω στην εκδήλωση που διοργανώνω, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου παρουσίας μου στο Ευρωκοινοβούλιο, αλλά και στο πλαίσιο ευρύτερου πολιτικού προβληματισμού, εκείνη τη βραδιά, ώρα 18.30-23.30: στο χώρο του Οικολογικού Πολιτιστικού Κέντρου Άνω Πατησίων- Αθήνα, Λεωφ. Ιωνίας 315, δίπλα από τον σταθμό ΗΣΑΠ Άνω Πατησίων.
18.30-19.30: Παρεμβάσεις στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο μαζί με την ομάδα των Πράσινων. Μια ξενάγηση με πόστερς και συζήτηση σε έναν διαφορετικό κόσμο πολιτικής. Σύντομες παρεμβάσεις από όσες/όσους ενδιαφέρονται να πάρουν τον λόγο.
19.30-21.00: Συζήτηση με θέμα: "Πολιτικές αντιμετώπισης της πολύπλευρης κρίσης: ποιες μπορεί να είναι αυτές; Υπάρχει ανάγκη και χώρος για ένα πράσινο κόμμα σε μια εποχή κρίσης; Ποια πρέπει να είναι τα χαρακτηριστικά του; Μπορεί και πως να συμβάλλει σε βαθιές τομές στο πολιτικό σύστημα και να δρομολογήσει αλλαγές σε τοπικό, περιφερειακό ή εθνικό επίπεδο;
Στο πάνελ συμμετέχουν:
  • Γρηγόρης Τσάλτας, πρύτανης Παντείου Πανεπιστημίου
  • Ναπολέων Μαραβέγιας, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, τομέας Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών
  • Θεοδώτα Νάντσου, συντονίστρια πολιτικής του Παγκόσμιου Ταμείου για τη Φύση (WWF) Ελλάς
  • Τζανέτος Αντύπας, πρόεδρος ΜΚΟ PRAKSIS
  • Χριστόφορος Βερναρδάκης, πρόεδρος VPRC
Η βραδιά θα κλείσει με ρεμπέτικη μουσική, ενώ οι συμμετέχοντες θα πάρουν μέρος και σε ένα διαδραστικό "παιχνίδι", ποια είναι τα "δυνατά" και "αδύνατα" σημεία των πράσινων, ποιες είναι οι "ευκαιρίες" και οι "κίνδυνοι".
Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο europarl.op@gmail.com ή τηλεφωνήστε στα 210322386721037097052102525421
Με εκτίμηση

Νίκος Χρυσόγελος

Δεν υπάρχουν σχόλια: