Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Στρογγυλό τραπέζι την Πέμπτη

Πρόσκληση σε στρογγυλό τραπέζι με θέμα:
 “Επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου: από τα λόγια στην πράξη”

Πέμπτη 31.05.2012, 17.00, Τεχνόπολις, Γκάζι



Αγαπητοί φίλοι,

Η επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου αναφέρεται σήμερα ως στόχος από τα περισσότερα ελληνικά κόμματα δεδομένου ότι ουσιαστική διαπραγμάτευση δεν υπήρξε ποτέ, αλλά επιβλήθηκαν οι όροι των δανειστών.

Στην πορεία προς τις εκλογές της 17ης Ιουνίου οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν το περιεχόμενο που δίνει σε αυτήν κάθε πολιτική δύναμη, και το οποίο θεωρούμε ότι θα πρέπει πρώτα από όλα να παίρνει υπόψη του την κοινωνική, περιβαλλοντική και οικονομική βιωσιμότητα της χώρας.

Για το θέμα αυτό, οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουμε ήδη καταθέσει δημόσια τις προτάσεις μας http://goo.gl/OfpVZ απευθύνοντας πρόταση διαλόγου προς τις άλλες πολιτικές δυνάμεις και καλώντας τες να δώσουν κι αυτές στη δημοσιότητα τις δικές τους αντίστοιχες προτάσεις.

Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας αυτής, οργανώνουμε δημόσια εκδήλωση-στρογγυλό τραπέζι με θέμα “Επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου: από τα λόγια στην πράξη” την Πέμπτη 31 Μαΐου ώρα 17.00 στο Μικρό Αμφιθέατρο (αίθουσα συνεδριάσεων Δ.Σ.) του ΑΘΗΝΑ 9.84 στην Τεχνόπολη-Γκάζι.

Στην εκδήλωση, που θα συντονίζει ο δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου και θα καλυφθεί με ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση, έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν εκπρόσωποι των πολιτικών δυνάμεων που επικαλούνται το αίτημα για επαναδιαπραγμάτευση. Από την πλευρά των Οικολόγων Πράσινων τις θέσεις μας θα εισηγηθεί ο Γιάννης Παρασκευόπουλος, ενώ θα χαιρετίσει και η επικεφαλής της εκστρατείας Ιωάννα Κοντούλη.

Παρακαλούμε να ορίσετε τον εκπρόσωπο που θα συμμετέχει εκ μέρους του κόμματός σας στην εκδήλωση, επικοινωνώντας μαζί μας μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης 30 Μαΐου στο τηλέφωνο 210-3306301.



Με εκτίμηση,


για την Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων


Γιώργος Τσέκος


Συντονιστής

Δεν υπάρχουν σχόλια: