Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ: Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ: Συνέντευξη τύπου

ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ: Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, THN EΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣΣυνέντευξη τύπου των Οικολόγων Πράσινων, Δευτέρα 21/3 στις 12.30
με τους ευρωβουλευτές Sven Giegold και Μιχάλη Τρεμόπουλο.

Συνέντευξη Τύπου οργανώνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι στα κεντρικά τους γραφεία (πλατεία Ελευθερίας/Κουμουνδούρου 14, Αθήνα), τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 12.30.

Στον απόηχο των αποφάσεων της πρόσφατης Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, αλλά και ενόψει της νέας Συνόδου στις 24 και 25 Μαρτίου θα παρουσιαστούν:

• Η κοινή θέση των Πράσινων για την ευρωπαϊκή οικονομική διακυβέρνηση και για το Σύμφωνο για το ευρώ, από τον Πράσινο ευρωβουλευτή Σβεν Γκήγκολντ, ιδρυτικό μέλος του ATTAC Γερμανίας και συντονιστή της ομάδας των Πράσινων στην Επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου.

• «Τι θα έλεγα στον κ. Παπανδρέου, αν είχε καλέσει και τους Οικολόγους Πράσινους», από τον ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλη Τρεμόπουλο, Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ευρωκοινοβουλίου.

• Η αποτίμηση των Οικολόγων Πράσινων για τις πρόσφατες αποφάσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο, και οι εκτιμήσεις τους για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ευρώπη και την Ελλάδα, από τον Εκπρόσωπο Τύπου Γιάννη Παρασκευόπουλο.Για περισσότερες πληροφορίες: Γραφείο Τύπου 210 3306301Δεν υπάρχουν σχόλια: