Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Ναι στην Πεντέλη εν Δράσει

ΠΡΑΣΙΝΟ στην Πεντέλη!
ΠΡΑΣΙΝΟ στο συνδυασμό «Πεντέλη εν Δράσει»!

Στις 7 Νοεμβρίου ψηφίζουμε τον ΑΝΤΏΝΗ ΦΕΙΔΟΠΙΑΣΤΗ για δήμαρχο Πεντέλης.


Ηδη από τον περασμένο Ιούνιο τα μέλη των Οικολόγων Πράσινων του νέου δήμου Πεντέλης συμμετείχαν ενεργά στο νέο συνδυασμό που δημιουργήθηκε από άξια δημοτικά στελέχη με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση καθώς και από αδέσμευτους ενεργούς πολίτες όλων των πολιτικών πεποιθήσεων με εμπειρία ζωής, δουλειάς και ενασχόλησης με τα κοινά.

Είμαστε ο μόνος συνδυασμός, από αυτούς που μετέχουν στις εκλογές για το νέο μας δήμο, που δεν δημιουργήθηκε με αρχηγοκεντρικά κριτήρια, αλλά όπου ο επικεφαλής υποψήφιος δήμαρχος, ο τωρινός αντιδήμαρχος Νέας Πεντέλης Αντώνης Φειδοπιάστης, εκλέχθηκε από την ιδρυτική συνέλευση των μελών του συνδυασμού μας.


Το πρόγραμμά μας είναι προϊόν συλλογικής δουλειάς όπου συγκεράστηκαν, μετά από επίμονες προσπάθειες της συντονιστικής γραμματείας, οι γνώμες όλων των μελών του συνδυασμού. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι το αποτέλεσμα μας ικανοποιεί ιδιαίτερα. Μένει να μας αξιολογήσετε στην πράξη.

Στηρίξτε το συνδυασμό μας και τα μέλη των Οικολόγων Πράσινων που κατεβαίνουν σαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι:
Την Αννα Ριτσατάκη (Μελίσσια),
τον Γιώργο Αποστολίδη (Μελίσσια) και
τον Αλέξανδρο – Θεόδωρο Αργυρόπουλο (Νέα Πεντέλη).

Τη Μαρία Δημαρά για το τοπικό συμβούλιο της Πεντέλης καθώς και
το φίλο του κόμματος Μίλτο Σαπνά για το τοπικό συμβούλιο της Νέας Πεντέλης

Για τους Οικολόγους Πράσινους οι δημοτικές εκλογές, αποτελούν μια σημαντική ευκαιρία για την αυτοδιοίκηση. Στο δρόμο προς τις κάλπες, είναι απαραίτητο να αναδειχθούν βιώσιμες τοπικές απαντήσεις που να αντιμετωπίζουν ταυτόχρονα την οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική κρίση και να τεθούν οι βάσεις για την αναβάθμιση των συλλογικών αγαθών, όπου η αυτοδιοίκηση μπορεί και πρέπει να έχει ζωτικό ρόλο. Δεν αξίζει να παραπονιόμαστε άλλο για τις αποφάσεις εκλεγμένων αντιπροσώπων, ας κάνουμε ότι μπορούμε και πιστεύουμε καλύτερο για το παρόν και το μέλλον μας.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στο: www.penteliendrasei.gr ή ελάτε στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού μας στα Μελίσσια, Λ. Δημοκρατίας 49, να γνωριστούμε.



Οικολόγοι Πράσινοι Β.Α. Προαστίων Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια: