Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010

Δημοτικές εκλογές στο Χαλάνδρι

ΠΡΑΣΙΝΟ στο Χαλάνδρι!
ΠΡΑΣΙΝΟ στην «αντίΣΤΑΣΗ με τους Πολίτες του Χαλανδρίου»!

Στις 7 Νοεμβρίου στηρίζουμε την υποψηφιότητα του ΣΙΜΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ για το δήμο μας

Το 2006, με τη δημοτική κίνηση «αντίΣΤΑΣΗ με τους πολίτες του Χαλανδρίου», άνθρωποι από διαφορετικές πολιτικές και ιδεολογικές αφετηρίες συναντηθήκαμε σε ένα πρωτότυπο πείραμα δημοκρατικής συνεργασίας και αυτοδιοικητικής παρέμβασης.
Σήμερα, τέσσερα χρόνια αργότερα, θεωρούμε ότι η επιλογή αυτή δικαιώθηκε. Βρεθήκαμε δίπλα στους κατοίκους της πόλης στους αγώνες για τη διαφύλαξη των ελεύθερων χώρων του Χαλανδρίου, την προστασία της Ρεματιάς, την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων για ασφαλείς συνθήκες εργασίας και διαβίωσης, τις προσπάθειες ανάδειξης εναλλακτικών τρόπων εξόδου από την κρίση.
Για τους Οικολόγους Πράσινους οι επιλογές μας στις δημοτικές εκλογές είναι πρώτα από όλα αυτοδιοικητικές. Στο δρόμο προς τις κάλπες, είναι απαραίτητο να αναδειχθούν βιώσιμες τοπικές απαντήσεις για την οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική κρίση και να τεθούν οι βάσεις για ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο, στηριγμένο πρώτα από όλα στην αναβάθμιση των συλλογικών αγαθών, όπου η αυτοδιοίκηση μπορεί και πρέπει να έχει ζωτικό ρόλο.
Στις 7 Νοεμβρίου, καλούμε τους πολίτες του Χαλανδρίου να δώσουν το δικό τους Πράσινο μήνυμα! Πράσινο στο Χαλάνδρι! Πράσινο στην «Αντίσταση με τους Πολίτες του Χαλανδρίου» με επικεφαλής το Σίμο Ρούσσο, του οποίου η προσωπική διαδρομή και ακεραιότητα, αποτελούν εγγύηση για μια δυναμική όσο και ουσιαστική εκπροσώπηση των πολιτών του Χαλανδρίου και στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Πολιτική Κίνηση Οικολόγων Πράσινων Χαλανδρίου-Βριλησσίων-Πεντέλης
http://ecogreensba.blogspot.com/

Πληροφορίες:
Γιάννης Παρασκευόπουλος, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και εκπρόσωπος τύπου των Οικολόγων Πράσινων, τηλ. 6979952070.
Αλέξανδρος Αργυρόπουλος, συντονιστής της Πολιτικής Κίνησης Οικολόγων Πράσινων Χαλανδρίου-Βριλησσίων-Πεντέλης, alargy@gmail.com, τηλ.6942496769.
Διονύσης Γιακουμέλος, μέλος της Θεματικής Ομάδας Δικαιωμάτων των Οικολόγων Πράσινων, συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της «αντίΣΤΑΣΗΣ με τους πολίτες του Χαλανδρίου», τηλ. 6973407094.

Δεν υπάρχουν σχόλια: