Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Τετάρτη 24/2/2010 στις 17:00 στην Τρίπολη

«Διαχείριση απορριμμάτων στην Πελοπόννησο, αδιέξοδα και προοπτικές»

Ημερίδα των Οικολόγων Πρασίνων στην Τρίπολη


Όταν:

Η Πελοπόννησος παραμένει από τις τελευταίες περιφέρειες της Ελλάδας όπου ακόμα λειτουργούν Χώροι Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων (ΧΑΔΑ), δημιουργώντας υγειονομικά αδιέξοδα.
Η Πελοπόννησος παραμένει από τις τελευταίες περιφέρειες της Ελλάδας που ακόμα δεν έχει συμπεριλάβει ικανοποιητικούς μηχανισμούς ανακύκλωσης, δημιουργώντας περιβαλλοντικά αδιέξοδα.
Η Πελοπόννησος ξοδεύει μεγάλα κεφάλαια για βραχυπρόθεσμες λύσεις χωρίς περιβαλλοντικές προοπτικές προκειμένου να καλύψει τα παραπάνω, δημιουργώντας οικονομικά αδιέξοδα,

Τότε η συζήτηση με την κοινωνία των πολιτών είναι η μόνη διέξοδος!


Οι Οικολόγοι Πράσινοι Πελοποννήσου προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους στην ημερίδα με θέμα την διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο, που διοργανώνουν την Τετάρτη 24/2/2010 στις 17:00 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, Ελευθερίου Βενιζέλου 39.


Στην ημερίδα θα μιλήσουν, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Χρυσόγελος, εκπρόσωπος των Ο.Π, η Μαρία Βιτωράκη, χημικός μηχανικός – συντονίστρια της ομάδας περιβάλλοντος των Ο.Π, φυσικοί, μηχανικοί και γενικότερα επιστήμονες και σύμβουλοι περιβάλλοντος. Επίσης θα συμμετάσχουν Περιβαλλοντικές, Οικολογικές Οργανώσεις και Αυτοδιοικητικές Κινήσεις Πελοποννήσου. Από την πλευρά της Πολιτείας έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν η Υπουργός ΠΕΚΑ κ. Τ. Μπιρμπίλη, ο Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Φ. Χατζημιχάλης, οι Νομάρχες και οι Δήμαρχοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου.



Για περισσότερες πληροφορίες:

Β. Γιόκαρης 6974392027 Ε. Σπινθάκης 6978022875

Δεν υπάρχουν σχόλια: