Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Συνάντηση πολιτικής κίνησης

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ          

Πολιτική Κίνηση ΒορειοΑνατολικών Προαστίων Αθηνών

 

Σας καλούμε σε συνάντηση της ΠΚ την Πέμπτη 12 Νοε. 2009, ώρα 7:30 μμ - 10:30 μμ στο

Punto di Pasta στα Μελίσσια, Λεωφ. Δημοκρατίας 49, τηλ. 210-8034434

(Απέναντι περίπου από την εκκλησία Ζωοδόχου πηγής)

 

Θέματα συνάντησης:

 1. Χωρισμός της ΠΚ & Κανονισμός λειτουργίας:

α) Μελίσσια - Βριλήσσια - Πεντέλη (παλαιά και Νέα) - Φιλοθέη - Ψυχικό (παλαιό και νέο)

β) Χαλάνδρι:  Πως πάει η διάσπαση;
Εξέταση κανονισμού λειτουργίας της Πολιτικής Κίνησης.

 

2. Προγραμματισμός δράσης για αυτοδιοικητικές εκλογές και τοπικά θέματα. Ενεργοποίηση μελών μας. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ:

2.α) Εξουσιοδότηση συντονιστών για απλή μορφοποίηση και αποστολή υπαρχόντων Δελτίων Τύπου  του κόμματος σε τοπικά ΜΜΕ.

 

2.β) Αποστολή από τον καθένα μας προς τους συντονιστές σχεδίων ΔΤ: Ο γραμματέας τα επεξεργάζεται στοιχειωδώς, τα ελέγχει με τυχόν Θεματικές Ομάδες (αν χρειάζεται) και ενημερώνει τα μέλη για το τελικό σχέδιο: Τα μέλη θα πρέπει σε 3 μέρες να εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους γραπτώς με αντιπρόταση, αλλιώς το ΔΤ στέλνεται. Οι τυχόν αντιπροτάσεις συζητιούνται και συμφωνούνται από κοινού.

 

2.γ) Οποιο μέλος θέλει στέλνει στους συντονιστές πρόταση για δράση. Κοινοποιείται σε όλα τα μέλη και συζητιέται σε επόμενη συνεδρίαση.

 

2.δ) Παρακολούθηση Δημοτικών Συμβουλίων. Η Κωνσταντίνα στα Βριλήσσια, η Αννα κυρίως και ο Γιώργος κατα περίπτωση στα Μελίσσια και ο Αλέξανδρος στη Νέα Πεντέλη παρακολουθούν συνεδριάσεις ΔΣ. Ενημερώνουν από πριν τα μέλη και στέλνουν κατόπιν σύντομο ενημερωτικό σημείωμα. Αναζητούνται εθελοντές για τους υπόλοιπους δήμους της ΠΚ. (Φιλοθέη, Ψυχικό παλαιό και νέο, Πεντέλη)

 

2.ε) Οργάνωση 2 μελετών και συγκριτική παρουσίαση τους σε ημερίδα κατά τον Απρίλιο 2010: Κοινωνία μηδενικών αποβλήτων: Τα οικονομικά, κοινωνικά και οφέλη απασχόλησης στους δήμους Μελισσίων και Βριλησσίων. Μια συγκριτική μελέτη.

 

3. Τρόποι επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους μας & προσέλκυσης νέων μελών με στόχο την αύξηση των μελών που θα προσφέρουν εθελοντική εργασία για να αυξήσει την επιρροή και την λειτουργικότητα του το κόμμα στην περιοχή της ΠΚ (έναντι της σημερινής κατάστασης  δηλ. 3-4 ενεργά μέλη σε κάθε Δήμο) Σύνολο ψηφοφόρων PK ~3.200.

 Προς συζήτηση: (δημιουργία googlegroup για τα μέλη)

 

4. Θέμα ενεργοποίησης των 50 μελών της Π.Κ.  (απο τις Ευρωεκλογές και μετά τουλάχιστον στα Μελίσσια ασχολούνται ενεργά μόνο οι 3 από τους 7. Κατ΄αναλογία το ίδιο συμβαίνει και στις λοιπές περιοχές). Δεν είναι δυνατόν να βγεί δουλειά με 10 ενεργούς έναντι των 50. Οι 10 θα ενεργοποιήσουν 3.200 ψηφοφόρους;  Παράδειγμα, οι πενιχρές προεκλογικές συναντήσεις μας .

 

 

10/11/2009

Η Συντονιστική επιτροπή ΒΑΠ2

Αλέξανδρος Αργυρόπουλος

Γιώργος Αποστολίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: