Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Δελτίο τύπου για ποδηλατόδρομο

                                                                                  ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ 

 

μέλος του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

www.ecogreens.gr - email: ecogreen@otenet.gr

 Κολοκοτρώνη 31, 10562, τηλ. 210.3241001, fax 210 3241825

 

Μελίσσια, 10 Ιουλίου 2009

ΟΠ Μελισσίων – Βριλησσίων – Πεντέλης

http://ecogreensba.blogspot.com/

 

Οι κομματικές διαφορές να μην σταθούν εμπόδιο

στην βελτίωση της κυκλοφορίας με ποδηλατοδρόμους

 

"Δεν θα βγει τίποτα ουσιαστικό από συνάντηση με τον δήμαρχο των Μελισσίων και το δημοτικό συμβούλιο. Ημουν εκεί μέχρι τις 2.30 το πρωί και ήταν φως φανάρι ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα στα Μελίσσια μέχρι τις εκλογές.  Δεν περνάνε τίποτα, μόνο και μόνο διότι το δημοτικό συμβούλιο είναι διαλυμένο και πολεμάνε τον δήμαρχο. Ντρέπομαι που είμαι μελισσιώτησα."

Αυτά είναι λίγα λόγια που μας έγραψε μέλος του κόμματός μας που έτυχε να παρακολουθήσει την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μελισσίων την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009 από τις 8 μμ μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης. Περιέγραψε και άλλες σκηνές που δεν αξίζουν σχολιασμού και αναφοράς.

Βασικό θέμα του συμβουλίου ήταν η έγκριση ενός οικολογικού και ήπιου έργου, πρωτοβουλία του Υπουργείου Μεταφορών & Επικοινωνιών, για το οποίο οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουν θετική άποψη και που αφορά όλους τους κατοίκους της Αττικής: Την κατασκευή ενός ποδηλατόδρομου που να συνδέει τους δήμους: Εκάλης, Νέας Ερυθραίας, Κηφισιάς, Μελισσίων, Βριλησσίων, Χαλανδρίου και Ψυχικού. Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ήταν αρνητική για το έργο όσον αφορά τα Μελίσσια για τους λόγους που γλαφυρά περιγράφτηκαν παραπάνω!

Ετσι, ένα έργο που ήδη έχει εγκριθεί από τους γειτονικούς δήμους, θα παρουσιάζει χάσμα στον δήμο μας και εμπόδια στους ποδηλάτες με αιτία τις χαώδεις διαφορές που έχουν μεταξύ τους τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Μελισσίων.

Ως πότε οι κομματικές διαφορές και οι νοοτροπίες ρεβανσισμού θα εμποδίζουν την ελεύθερη βούληση των αντιπροσώπων μας και θα χρωματίζουν με γκρίζο τις αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων;

Οι Οικολόγοι Πράσινοι Μελισσίων – Βριλησσίων - Πεντέλης καταδικάζουν την αρνητική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Μελισσίων για την κατασκευή διαδημοτικού ποδηλατόδρομου και καλούν τον δήμο να επανεξετάσει το θέμα.

 

Για πληροφορίες: Αλέξανδρος Αργυρόπουλος 6942-496769

Αννα Ριτσατάκη 6976-510456

Γιάννης Παρασκευόπουλος 6979-952070

Δεν υπάρχουν σχόλια: